Simona:0769.580.443
ymess:simona_unghii


Esti incepatoare? Ai cumparat un set de start  gel si vrei sa incepi sa descoperi tainele unghiilor false?Mai jos vei gasi informatii si pasii care trebuie urmati in aplicarea unghiilor.


1. Inlatura orice urma de lac sau oja de pe unghii si pileste  unghiile la acelasi nivel (nu au voie sa fie mai lunghi de 2 mm). Impinge cuticulele inapoi folosind betisorul din lemn de trandafir. Matuieste suprafata unghiiei cu pila dar nu foarte tare, atit cit sa nu mai aiba luciu si apoi inlatura  praful cu o periuta .
2. Cauta tipsurile de marime potrivita pentru fiecare deget in parte. Tipsul este bine ales atunci cind reprezinta practic o continuare a unghiei naturale ( asta inseamna ca fara a apasa pe ele se potrivesc si ajung pina la marginea unghiei).

3. Aplica  lipici pe tipsuri si lipeste-le pe unghia naturala. Aseazale  intii pe virful unghiei naturale si apoi apleaca usor pina se lipeste toata suprafata. Apasa usor timp de aprox 10 sec. Atentie sa nu se formeze bule de aer dupa lipirea tipsului.
. Lipiciul in plus se va sterge cu un  servetel. Scurteaza tipsurile cu cutterul la marimea dorita. Tine cont de faptul ca dupa taierea cu cutterul va trebui sa mai pilesti asa ca se va mai pierde un pic din lungimea unghiei.

4. Portiunea unde tipsul se suprapune cu unghia naturala se pileste usor ca sa nu se mai vada portiunea de tranzitie de la unghia naturala la tips. Matuiesti numai tipsul nu si unghia naturala. Inlatura praful format .

5. Primul strat. - Primul strat de gel - gel de baza - se aplica uniform si SUBTIRE cu o pensula pe intreaga suprafata a unghiei. Daca curge in parti stergeti cu betisorul din lemn.

6. Introdu mina in lampa 2 min pentru a se intari gelul. NU STERGE STRATUL LIPICIOS CARE RAMANE DUPA USCARE PENTRU CA ARE ROL DE ADERENTE CU URMATORUL STRAT DE GEL. Nu este voie sa se atinga cu ceva (nici cu fum de tigara).

7. Stratul 2 - Aplica o picatura mai maricica de gel si repartizal pe toata suprafata in miscari circulare. Sa nu curga pe piele si daca acest lucru se intimpla stergete cu un betisor din lemn de lemn

8. Dupa ce aplici pe o unghie introdu  mina  5- 10 sec in lampa si continua cu celelalte degete.

9. Dupa ce ai terminat unghiile la o mina se baga toata mina 2- 3 minute.

10. Scoate mina din lampa uv si stergeti stratul lipicios ( strat de transpiratie ) cu spirt

11.. Pileste pt a uniformiza suprafata si inlatura praful. Matuieste suprafata . Este normal ca stratul de constructie sa nu luceasca.

12.Aplica finish gelu  pe unghii ( cantitate mediu - gros)si cind termini aplicarea la o mina introdu 2- 3 min in lampa (pentru luciu mai puternic se recomanda uscare de 2 ori cite 2 minute).


13. Acum aplica oja pentru model.Aplica ulei de cuticule  ulei de cuticule si maseaza

Ca in orice domeniu exista o calificare. Nu astepta din prima un rezulatat extraordinar. Pentru aplicarea unghiilor false este necesara experienta. Lucreaza incet si cu atentie. Si la un profesionest dureaza cam 2 ore!

                                                   BAFTA LA CLIENTE!!!!!!SPOR LA MUNCA!!!!